Het doel van deze festivalweerpagina

Het doel van deze pagina is in de eerste plaats om een algemeen weerbericht te geven voor de belangrijkste festivals waar vele Limburgers verwacht kunnen worden, zowel binnen als buiten de provincie.
En op welke factoren er daarbij specifiek gelet zal moeten worden door de festivalgangers, zoals hitte, UV-index, neerslag (camping) en onweer. Hierover zijn op deze pagina ook een aantal tips met uitleg te vinden, zodat de festivalganger zich maximaal kan voorbereiden op de weersomstandigheden.

Het is overigens niet mijn bedoeling om hier op de dag van het festival zelf updates te voorzien, zoals bijvoorbeeld bij naderend onweer. Voor dit soort omstandigheden verwijs ik naar de rubriek radar- en satellietbeelden en de aanwijzingen of het advies van de festivalorganisatie. Ik maak dus ook geen weerberichten in opdracht van de organsiatie. Het gebruik van deze pagina is dan ook louter op eigen verantwoordelijkheid. Weersverwachtingen zijn per definitie nooit 100% nauwkeurig, en er kan altijd wel iets verrassends of onvoorspelbaars gebeuren.

Ik wens iedere festivalganger een zorgeloze prachtige festivalzomer toe! Hopelijk blijven we overal gespaard van weerkundig onheil en wie weet komen we elkaar wel ergens tegen, want ik ben zelf al meer dan 20 jaar een festivalliefhebber in hart en nieren. Ruben.

Voor de festivalganger: Het weerbericht, tips en radarbeelden.

Hosted by HostYou - Powered by Sycro 

Comments