De hosting van RubenWeytjens.be wordt sinds 2013 verzorgd door HostYou.

Op het moment dat de vorige hosting partij de handdoek in de ring wierp omdat de website hun servers te veel zou belasten, heeft HostYou samen met Weerman Ruben de situatie geanalyseerd en gezorgd dat de website binnen de dag weer online was. Dankzij de performante hosting servers van HostYou en enkele optimalisaties uitgevoerd door hun hosting experts draait de website sindsdien zonder problemen, met duizenden unieke bezoekers per dag.

Samen met één van de grafische partners van HostYou, Joumani, is er dan een nieuw ontwerp voor de website gemaakt. De structuur en inhoud van de website werden geanalyseerd en alles werd ingepast in de CMS toepassing van HostYou: Sycro.
Dankzij Sycro kan Ruben zijn website heel eenvoudig zélf beheren, terwijl HostYou zorgt voor een snelle en veilige website.

Wie is HostYou?

HostYou is een IT duizendpoot voor Domeinregistratie, professionele Mail en Web Hosting, Virtuele en Dedicated Servers, SSL Certificaten, Online Backups, SMS diensten, PHP en Drupal programmatie, en ondersteuning voor al uw Internet en Multimedia Projecten. We zijn een volledig onafhankelijk internetbedrijf dat van alle markten thuis is, met een eigen serverpark in Zaventem, en met kantoren in Bolderberg, Heusden-Zolder.

Door onze persoonlijke aanpak en de nadruk op support, betrouwbaarheid en innovatie, is HostYou één van de toonaangevende internetbedrijven van België.

Sinds 2001 zijn we actief aanwezig op de Belgische internetmarkt. HostYou is officieel en rechtstreeks erkend agent voor zowel .BE als .EU domeinen, maar ook voor heel wat buitenlandse (Europese, Amerikaanse, Aziatische, ...) en generieke domeinextenties hebben we steeds de beste en meest betrouwbare partners gekozen.

Enkele referenties uit ons klantenbestand zijn :

Wat is Sycro?

Sycro is een cloud platform door HostYou ontwikkeld waarin websites kunnen worden gebouwd, en waarin u zelf op een eenvoudige manier uw website kan beheren. U moet dus niemand gaan contacteren wanneer u een foto wilt toevoegen, een formulier wilt aanmaken, een product aan uw webshop wilt toevoegen of een nieuwsbrief wilt versturen. Dit kan u allemaal zelf vanuit uw luie zetel.

Dit kan verder uitgebreid worden met Sociale Media, E-commerce, E-mail Marketing en nog veel meer indien u dat nu of later nodig zou hebben. Zo kan een bedrijfswebsite snel worden opgezet, maar bent u ook zeker dat deze later kan groeien samen met uw noden, zonder dat dit veel moet kosten.

HostYou zorgt voor de onderhoud en de veiligheid van deze cloud omgeving, en werkt met partners die hierin websites ontwikkelen, opleidingen voorzien, ...

Enkele mooie voorbeelden van samenwerkingen hierin zijn : 

Hosted by HostYou - Powered by Sycro