Algemeen

Beste bezoeker, ondernemer, adverteerder, sympathisant, weerliefhebber,

Het weerbericht voor Limburg komt tot stand dankzij advertenties op deze website. Zonder inkomsten uit advertenties dus ook geen weerbericht.
Ik werk volledig zelfstandig als weerman voor Limburg, los van het KMI, een weerburo, krant of TV-zender. Op deze manier kon ik de voorbije jaren mijn geheel eigen stijl van berichtgeving ontplooien, een meerwaarde weerbericht voor Limburg dat veel verder gaat dan een eenvoudig tabelletje met cijfers en icoontjes. (meer info over mijn manier van werken)

www.rubenweytjens.be werd het voorbije jaar bezocht door meer dan 800.000 unieke gebruikers, die samen goed waren voor meer dan 5,3 miljoen sessies waarin maar liefst meer dan 10 miljoen pagina's werden geraadpleegd. Het gemiddelde aantal bezoekers op deze website zit overigens voortdurend in de lift, met dank aan mond op mond reclame en sociale media.

Via deze website kan een ondernemer zodoende een omvangrijke doelgroep binnen en rond Limburg bereiken.
Interesse om te adverteren? Beneden staat er een overzicht van de verschillende mogelijkheden om te adverteren op deze website.


Ruben Weytjens
ruben [dot] weerman [at] gmail [dot] com

Bereik tot 1.000.000 lezers in en om Limburg: Uw advertentie op Het Weerbericht voor Limburg

Opties en prijzen

Er zijn verschillende mogelijkheden tot adverteren op www.rubenweytjens.be, waarbij zowel grotere als kleinere budgetten een kans krijgen om opgemerkt te worden.
Om te beginnen is er het onderscheid tussen een vaste banner en een roterende banner. Bij een vaste banner blijft uw advertentie continu zichtbaar op een bepaalde locatie, terwijl er bij een roterende banner om de 5 seconden wordt gewisseld met een andere banner. Dit laatste maakt dit soort manier van adverteren goedkoper, terwijl je toch nog een garantie op een goede zichtbaarheid hebt. Het duurt maximaal 30 seconden alvorens uw banner opnieuw gedurende 5 seconden verschijnt. De gemiddelde bezoeker blijft ongeveer een halve minuut op de pagina, vandaar.

De afmetingen van mogelijke banners zijn 160x600, 728x90 of 250x250 pixels.

Adverteren met een roterende banner

- Met een 250x250 banner, net onder het weerbericht op de homepage: 30 euro per maand per banner. Uitleg.

Adverteren op een vaste positie

Er zijn 2 manieren om te adverteren op een vaste positie:
- Met een 160x600 banner, links op de homepage of links/rechts naast de weertabel voor de volgende dagen: 300 euro per maand of 850 euro per 3 maanden
- Met een 728x90 banner
    * Bovenaan op de homepage: 400 euro per maand of 1145 euro per 3 maanden
    * Boven de weertabel voor de volgende dagen: 300 euro per maand of 865 euro per 3 maanden
    * Tussen de weertabel voor de volgende dagen en de pluimverwachtingen: 300 euro per maand of 865 euro per 3 maanden.

De andere posities worden doorgaans ingenomen door automatisch gegenereerde Google Advertenties op basis van het surfprofiel van de bezoekers. Maar bij interesse in één of meerdere van deze posities is dit steeds bespreekbaar.

Adverteerders

Het weerbericht voor Limburg werd de voorbije maanden mede mogelijk gemaakt door de volgende adverteerders:

 

 

    

   


Hosted by HostYou - Powered by Sycro