Algemeen weerbericht vandaag

Vrijdag 24 november : Overwegend droog en een jas frisser

Laatste update door Ruben om 10:35

Aan de achterzijde van de regenzone van de voorbije nacht en vroege ochtend zijn we inmiddels in gevoelig koelere lucht terechtgekomen. 
Tijdelijk kan het nog wat miezeren over het oosten van de provincie, maar stilaan wordt het overal in Limburg overwegend droog. In de loop van de dag kunnen er mogelijk nog enkele lokale buien opduiken, maar ook de zon zal er van tijd tot tijd aan te pas komen.

In de loop van de avond mogen we een nieuwe regenzone vanuit het westen verwachten. Vooral na 21u -volgens sommige berekeningen pas na middernacht- kan het goed gaan regenen.
Ook vannacht valt er eerst nog regen, het meest over het zuidoosten van de provincie.

De temperatuur op neushoogte blijft vanwege de bewolking echter wel ruim positief, met minima rond 4°C. Ook in de Ardennen is het voorlopig nog net te zacht voor een sneeuwlaagje. Die sneeuw zit er voor de hoogste toppen wél geregeld aan te komen in de volgende 10 dagen. Het blijft immers guur novemberweer.

Weerbericht voor de volgende dagen

Het Weerbericht voor Limburg is mede mogelijk dankzij:

Extra weernieuws en informatie

23/11/2017 : Gevoeliger kouder

Na vandaag zal de temperatuur in Limburg sterk terugvallen. Het verval oogt in de temperatuurpluim van ECMWF best wel spectaculair:

Lees verder - Meer nieuws

Kernactiviteiten Ruben Weytjens

Hosted by HostYou - Powered by Sycro