Algemeen weerbericht vandaag

Zaterdag 18 november : Meestal bewolkt maar ook meestal droog

Laatste update door Ruben om 19:23

Vannacht is het eerst licht bewolkt tot helder. Daardoor koelt het snel af, en zal het op de meeste plaatsen in Limburg ook tot grondvorst komen. 
In het tweede deel van de nacht komt er vanuit het noorden meer bewolking opzetten, en zodra dat gebeurt zal de temperatuur ook oplopen.

Zaterdag zal de bewolking zich langzaam maar zeker verder uitbreiden naar het zuiden van de provincie. Het is niet uitgesloten dat er tijdelijk eens wat lichte motregen valt, maar het blijft tot in de loop van de namiddag toch wel zo goed als droog. Vanaf het tweede deel van de namiddag zou het vanuit het noorden soms eens wat harder kunnen gaan druppelen. Voor het zuiden van de provincie blijft er tot na zonsondergang nauwelijks wat over. 's Avonds kan het dan overal in Limburg af en toe nat worden, maar veel zal het nooit voorstellen.

De temperatuur blijft met maxima rond 8°C iets aan de bescheiden kant voor half november en er zal een matige westenwind waaien.

Tijdens de nacht naar zondag blijft het meestal droog met minima tussen +3 en +5°C.

Weerbericht voor de volgende dagen

Het Weerbericht voor Limburg is mede mogelijk dankzij:

Extra weernieuws en informatie

15/11/2017 : Lange termijn: De volgende 10 dagen geen winter.

Tot en met dinsdagavond was het voor de winterliefhebbers even interessant om te zien in welke richting de weerkaarten op lange termijn zouden evolueren. In de pluimverwachtingen waren immers een niet te verwaarlozen aantal winterse scenario's terug te vinden. Op woensdagochtend mag de hoop op een vroeg wintertje echter weer voor een poosje worden opgeborgen, getuigde de nieuwste temperatuurpluim:

Lees verder - Meer nieuws

Kernactiviteiten Ruben Weytjens

Hosted by HostYou - Powered by Sycro 

Comments